Aantal lessen: 6

Cursusgeld: € 60,00

 

Voor wie is deze cursus?

PraatmarRaak is een cursus voor wie het Fries spreken al redelijk tot goed beheerst, maar zich daar in de praktijk niet zeker bij voelt en meer wil oefenen.

Wat kunt u verwachten in de lessen?

PraatmarRaak is een conversatiecursus. Het gaat er om zoveel mogelijk in gesprek te blijven en zo te oefenen met de Friese taal zodat u vertrouwen krijgt de taal ook in het dagelijkse leven te gebruiken. Er is bij deze cursus geen lesmateriaal maar de docent zal gebruik maken van onderwerpen die op dat moment actueel zijn. U kunt hierbij denken aan artikelen uit kranten, vakantie, werk, etc.

praat-mar-frysk---headereduFrysk

Bij het cursusgeld krijgt u gratis toegang tot eduFrysk. EduFrysk is het digitale leerplatform van de Afûk.  U vindt hier gesproken teksten, muziek en beeldfragmenten met Friese ondertiteling. U bent dus continu bezig met het combineren van luisteren en lezen wat voor een goed woordbeeld zorgt.

Programma

De cursus bestaat uit 6 lessen die één keer in de twee weken worden gegeven. De dag van de startdatum is tevens uw vaste cursusavond, met uitzondering van de schoolvakanties. Naast de cursusavonden krijgt u ook opdrachten om thuis uit te voeren.

U kunt zich hieronder inschrijven voor de cursus PraatmarRaak.

Wilt u graag meedoen maar heeft u de eerste les gemist? Bel of mail dan naar de Afûk, tel. 058-234 30 79, email: kursus@afuk.nl. Na de tweede les is het niet meer mogelijk om in te stromen.

Start februari 2018 

Plaats Cursusdag Startdatum Tijd Inschrijven
Ljouwert tiisdei 6 febrewaris 19.30 – 21.30  Inschrijven
Hearrenfean tiisdei 6 febrewaris 19.30 – 21.30  Inschrijven
Snits woansdei 7 febrewaris 19.30 – 21.30  Inschrijven
 Drachten  tiisdei 6 febrewaris 19.30 – 21.30  Inschrijven