Cursusgeld: € 995,00
Inclusief lesmateriaal, 
volpension, bootretour, taxivervoer, etc. 

Bent u werkzaam in Fryslân of Noord-Nederland, en staat u midden in de ‘Frysktalige mienskip’? Dan is het niet alleen prettig maar zelfs een pré om ook de Friese taal te kunnen verstaan, lezen en spreken. Staat een cursus Fries nog voor u op de rol maar komt u er door uw drukke werkzaamheden niet aan toe om wekelijks een les te volgen? Dan is wellicht de Spoedcursus Fries op Terschelling iets voor u. In één midweek wordt u helemaal ondergedompeld in het Fries. Kort, intens en gegarandeerd succesvol.

De Afûk biedt in samenwerking met de Folkshegeskoalle Schylgeralân in Hoorn (Terschelling) de volgende cursussen aan:

2017    Fries verstaan, lezen en/of spreken      6 t/m 10 november  (midweek: maandag t/m vrijdag)

2018    Fries verstaan, lezen en/of spreken      19 t/m 23 maart  (midweek: maandag t/m vrijdag)

 

Programma

De Spoedcursus maakt gebruik van lesmateriaal van de LearmarFrysk-module 1 (en indien mogelijk 2) en van de PraatmarFrysk-cursus. Er worden gedurende de midweek gezamenlijke lessen voor beide niveau’s aangeboden maar ook apart zodat u op uw eigen niveau les krijgt. Dit betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Er zijn groepsopdrachten, maar u krijgt daarnaast verschillende onderwerpen in combinatie met persoonlijke opdrachten aangeboden. Onder begeleiding van twee docenten wordt u in een kleine groep één midweek ‘ondergedompeld’ in het Fries.

Kosten en verblijf

U verblijft bij de Folkshegeskoalle op Terschelling in een éénpersoonskamer met badkamer. En op basis van vol pension, luxe arrangement. Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig. Alle kosten zijn inbegrepen, dus de prijs is inclusief lesmateriaal, bootretour, fiets, taxivervoer op het eiland, etc.. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn er fietsen gereserveerd. Tijdens de spoedcursus heeft u iedere dag les maar natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning tijdens een fietstocht of boswandeling. Bij dit luxe arrangement zijn de maaltijden inbegrepen. Extra drankjes buiten de maaltijden om zijn voor eigen rekening. Kijk voor meer informatie over de locatie op www.folkshegeskoalle.nl.

Contact

Indien gewenst neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op. De cursusorganisatie van de Afûk is bereikbaar op tel.nr. 058-234 30 79 (maandag t/m donderdag) of stuur een bericht naar kursus@afuk.nl. We hopen u te mogen begroeten, graag ‘oant sjen!’

U kunt zich hieronder inschrijven voor een Spoedcursus.

Spoedcursus Fries Verstaan, Lezen en/of Fries Spreken

Plak Kursusdei  Datum   Maand/Jaar  Ynskriuwen 
Terschelling maandag t/m vrijdag  6 t/m 10 november november 2017  Inschrijven
Terschelling maandag t/m vrijdag  19 t/m 23 maart maart 2018  Inschrijven