Cursusgeld: € 995,00
Inclusief lesmateriaal

Wilt u in zeer korte tijd Fries leren verstaan en lezen? Of kunt u het Fries al goed verstaan en lezen en wilt u het leren spreken? Volg dan de Spoedcursus. Onder begeleiding van twee docenten wordt u in een kleine groep één midweek ‘ondergedompeld’ in het Fries.

Programma

De Spoedcursus maakt gebruik van lesmateriaal van de LearmarFrysk-module 1 (en indien mogelijk 2) en van de PraatmarFrysk-cursus. Er worden gedurende de midweek gezamenlijke lessen voor beide niveau’s aangeboden maar ook apart zodat u op uw eigen niveau les krijgt. Dit betekent dat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Er zijn groepsopdrachten, maar u krijgt daarnaast verschillende onderwerpen in combinatie met persoonlijke opdrachten aangeboden.

Kosten en verblijf

U verblijft bij de Folkshegeskoalle op Terschelling in een éénpersoonskamer met badkamer. En op basis van vol pension, luxe arrangement. Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig. Alle kosten zijn inbegrepen, dus de prijs is inclusief lesmateriaal, bootretour, fiets, taxivervoer op het eiland, etc.. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn er fietsen gereserveerd. Tijdens de spoedcursus heeft u iedere dag les maar natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning tijdens een fietstocht of boswandeling. Bij dit luxe arrangement zijn de maaltijden inbegrepen. Extra drankjes buiten de maaltijden om zijn voor eigen rekening. Kijk voor meer informatie over de locatie op www.folkshegeskoalle.nl.

U kunt zich hieronder inschrijven voor een Spoedcursus.

Spoedcursus Fries Verstaan, Lezen en/of Fries Spreken

 

Plak Kursusdei  Datum   Maand/Jaar  Ynskriuwen 
Terschelling maandag t/m vrijdag  19 t/m 23 maart maart 2018  Inschrijven
Terschelling maandag t/m vrijdag  5 t/m 9 november november 2018  Inschrijven

Wilt u meer informatie over de inhoud of het lesschema van de Spoedcursus? Of heeft u vragen over het inschrijven/de aanmelding? Stuur dan een e-mail naar kursus@afuk.nl of bel met 058-23 43 079.